Cautare

1896 de rezultate pentru "rezultate titularizare salaj" (3.09 secunde)
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Restrictia se aplica pe toate drumurile nationale din judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras - Severin, Bihor, Salaj, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Ilfov, Vrancea, Galati, Bacau si Vaslui.
La polul opus, cele mai mici restante au fost inregistrate in judetele Tulcea- 1,9 milioane de lei, Salaj- 2,9 milioane de lei si Olt- 3,23 milioane de lei.
Maramures, Satu Mare, Salaj si Suceava). Scopul acestui proiect consta in incurajarea si contributia la schimbarea mentalitatii si a modului de actiune in domeniul responsabilizarii sociale a companiilor (RSC).
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Totodata, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), judetele care se confrunta cu acest fenomen sunt Ilfov, Salaj, Timis si Arad.
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
Dupa cateva luni de la aprobare, MMDD a trimis Comisiei patru aplicatii de proiecte pentru judetele Cluj, Salaj, Giurgiu si Calarasi, cu o valoare a investitiilor de 470 de milioane de euro.
Astfel, institutia va demara, pana pe 20 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme din 24 de judete, printre care Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Sibiu, Salaj, Vrancea, Valcea si Vaslui, unde s-a incheiat controlul administrativ pentru plata subventiilor fermierilor.
Salaj 1.046; Arad 1.037; Hunedoara 1.034; Mures 1.023; Satu Mare 1.014; Botosani 1.003; Braila 1.002;
Oros a preluat in luna august postul de director general al Romsilva, inlocuindu-l pe Dan Ioan Aldea. El a ocupat anterior pozitia de sef al Directiei Silvice Salaj.
Producatorii de palinca din nord-vestul tarii vor organiza, azi, proteste in fata prefecturilor judetelor Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.
Numarul joburilor puse la bataie de catre angajatorii galateni este cel mai mic din tara, in conditiile in care alte judete pun la bataie mult mai multe locuri de munca: Salaj (146), Vaslui (276), Giurgiu (281), Braila (147), Vrancea (143), Botosani (98), Buzau (597).
138), Salaj (974), Iasi (702), Vrancea (422), Constanta (287), Giurgiu (271), Calarasi (269), Timis (263), Botosani (255) si Prahova (252).
In cursul anului trecut, peste 20.000 de persoane din judetul Salaj au primit cate 20 kg de faina si 6 kilograme de zahar, ca ajutor din partea comunitatii europene.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Acest program este deja functional in localitatile Sarata - judetul Bacau, Cornesti -judetul Dambovita, Romanasi si Zalha - judetul Salaj si este in curs de implementare in alte cinci localitati din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Mihai Michael Chezan este, ca dintr-o minune, tocmai din Salaj, comuna Romanasi. Numai Domnul a facut ca acolo sa se nasca si inteleptul Buda, devenit si partener al credinciosilor din Chicago, si investitor clujean, si presedinte al PDL Cluj.
google-analytics.com